Flynsart Cards


Het ontstaan van Flynsart Cards

 

Het idee om zelf kaarten te gaan maken is ontstaan vanuit een eigen ervaring. Ik vond het lastig om voor een bepaalde gelegenheid een mooie kaart te vinden. Vaak staan op kaarten al voorgedrukte teksten, maar een persoonlijke tekst vind ik veel waardevoller. Soms zijn woorden helemaal niet nodig en zegt een beeld of illustratie al genoeg!

 

Zelf ben ik daarom begonnen met een eigen serie kaarten voor verschillende gelegenheden. 

Voor een bruiloft, zwangerschap, verjaardag, feestje of gewoon zomaar omdat je aan iemand denkt. Op elke kaart staat hetzelfde simpele meisje, maar haar gezicht zie je niet! Want iedereen kan immers dat meisje zijn.

 

 

 

 

 

Naast de serie met het meisje heb ik ook een serie handgetekende kunstkaarten gemaakt met behulp van 'dotting'. Dat is een techniek waarbij je honderden stipjes zet en alle stipjes samen een beeld vormen. Dit heet pointillisme. Heel meditatief om te doen, ik ben er uren mee bezig en toch geeft het rust. Daarom kies ik ook vaak voor beelden uit de natuur; insecten, bladeren of bloemen.

 

Mijn kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen naar vrienden of familie, maar doen het ook heel goed als decoratie! 

Pimp je huis met een kaart of illustratie aan de muur.

 

Maar het allerbelangrijkste; hoop ik dat mijn kaarten jou of diegene aan wie je ze verstuurt raken! Niets is fijner dan iemand een duwtje in de rug te kunnen geven of te zorgen voor een glimlach!

 Contactgegevens

 

 

Flynsart

Het Groene Portaal 59

8071 TP, Nunspeet

Mobiel: 06-46620400

Email: flynsart@gmail.com

KvK-nummer:70173001

Btw-nummer: NL002147801B24

 


FOLLOW ME