Flynsart Cards


Wie is de illustrator 

van Flynsart ?

 

 

Mijn naam is Evelyn ben 44 jaar, 

getrouwd en we hebben een 

dochtertje en kom uit Nunspeet. 

 

Tekenen is mijn hele leven al een hobby en sinds een jaar heb ik nu mijn eigen bedrijfje  'Flynsart'

Mijn doel is iets te weeg brengen en mensen te raken met mijn tekeningen.


Het ontstaan van Flynsart Cards 

 

Het idee om zelf kaarten te gaan maken is ontstaan vanuit een eigen ervaring. Ik vond het lastig om voor een bepaalde gelegenheid een mooie kaart te vinden. Vaak staan op kaarten al voorgedrukte teksten, maar een persoonlijke tekst vind ik veel waardevoller. Soms zijn woorden helemaal niet nodig en zegt een beeld of illustratie al genoeg!

 

Zelf ben ik daarom begonnen met een eigen serie kaarten voor verschillende gelegenheden. 

Voor een bruiloft, zwangerschap, verjaardag, feestje of gewoon zomaar omdat je aan iemand denkt. Op elke kaart staat hetzelfde simpele meisje, maar haar gezicht zie je niet! Want iedereen kan immers dat meisje zijn.

 

Naast de serie met het meisje heb ik ook een serie handgetekende kunstkaarten gemaakt met behulp van 'dotting'. Dat is een techniek waarbij je honderden stipjes zet en alle stipjes samen een beeld vormen. Dit heet pointillisme. Heel meditatief om te doen, ik ben er uren mee bezig en toch geeft het rust. Daarom kies ik ook vaak voor beelden uit de natuur; insecten, bladeren of bloemen.

 

Mijn kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen naar vrienden of familie, maar doen het ook heel goed als decoratie! 

Pimp je huis met een kaart of illustratie aan de muur.

 

Maar het allerbelangrijkste; hoop ik dat mijn kaarten jou of diegene aan wie je ze verstuurt raken! Niets is fijner dan iemand een duwtje in de rug te kunnen geven of te zorgen voor een glimlach!


We go for air! Do you care?
We go for air! Do you care?

Mogen Kim & Flyn even jullie aandacht?


Kim heeft mij benadert om haar te willen sponsoren. Zij gaat schaatsen voor "skate4Air" volgend jaar in Zweden. Dit gaan we doen door middel van speciale ontwerpen van Flynsart.  Deze kaarten gaan we verkopen per set van 6 stuks, inclusief envelop voor €9,95. Bestellingen kunnen alleen geplaatst worden via Instagram of Facebook€5,-  van de opbrengst gaat naar Skate4AIR zie actiepagina van Kim.  https://www.skate4air.nl/actie/kim-pap-morren  .